Kokemuksia & kommentteja


Salatut Elämät

Vietimme leppoisan TyKy-päivän Salattujen Elämien näyttelijöiden kesken Villa Grandessa. Täytyy sanoa, että puitteet olivat kuin luksusristeilyllä! Moneen taipuvat tilat mahdollistivat joillekin mm. kevään ensirusketuksen solariumissa. Ulko-poreammeessa saivat halukkaat muuttua rauhassa rusinaksi ja ensiluokkainen saunatila soi mahdollisuuden parantaa maailmaa lauteilla. Erityisesti täytyy kiittää loistavasta äänentoistojärjestelmästä, jolla sai tunnelmaa niin suihkuun kuin lauteillekin. 

Karaoke ( ja erityisesti isäntä ) oli loisto juttu! Kerrankin sai "harjoitella" ilman jonotusta. En äkikseltään keksi parempaa paikkaa viettää juhlia. Kaikki mitä voi juhlapaikalta vaatia löytyy kompaktisti samasta osoiteesta!

Tuhannesti kiittäen!

näyttelijä Jarkko Nyman


Putouksen karonkassa viihdyttiin...

Maikkarin suositun Putouksen näyttelijät ja ydintiimi juhlivat Villa Grandessa kauden päätösjuhlansa. Tapahtuma yritettiin pitää salaisena, mutta Seiska onnistui jäljittämään ryhmän ja julkisti juhlapaikan. Alla juhlijoiden kommentteja Iltalehdessä.

ILTALEHTI 3.3.2014


Sunneva Kantola, toimitusjohtaja, yrittäjä Sunny´s  / Miss Suomi Missikeisarinna:

"Olemme järjestäneet kahdet erilaiset kuvaukset Villa Granden tiloissa. Talossa on erittäin monipuoliset kuvausmahdollisuudet. Tunnelma on rauhallinen ja stressitön. Saimme yhdellä kerralla kuvattua monta eri tyylistä mallistoa. Talon isäntä oli suureksi avuksi meille. Suosittelen lämpimästi kohdetta myös kuvauksiin."

Elias Koskimies, ohjaaja - käsikirjoittaja:

"There's nothing like Villa Grande! Kaksi kertaa juhlat siellä järjestäneenä en voi kuin suositella juhlahuvilaa. Tilaa riittää ja tekemistä "kerhohuoneesta" keittiöön, saunatiloihin ja kaiken kruunaavaan paljuun - unohtamatta mutkatonta, rentoa isäntää, joka antaa vieraiden temmeltää. Villa Grande on paikka, jonne päästyä ei ole yhtäkkiä mikään kiire keskustan vilinään, päinvastoin. Menkää ja kokekaa!"

Anne Wahlström, tuottaja:

"Parit yksityiset syntymäpäivät ja yhdet kuvaukset Villa Grandessa järjestäneenä annan talolle täydet suositukseni. Puheenaiheet ja tekeminen ei lopu varmasti kesken. Jättiscreenit, kuntosali, hierontatuoli, pelipöydät, karaoke, bändikamat jne. Sauna uniikkeine yksityiskohtineen ja Pool ovat elämys jota vieraat eivät unohda. Mukana saa tuoda omat juomat ja tarjoilut ja keittiössä voi kokata vaikka yhdessä juhlaporukalla. Toki cateringpalvelut tuovatkin ruoan edullisesti kun Helsingissä ollaan. Suosittelisin taloa myös yritysporukan vetäytymispäivään joka päättyy rentoutumiseen ja yhdessä saunomiseen. Ei tarvitse matkustaa kauas pääkaupunkiseudulta, kun lähijunalla pääsee mukavasti ihan lähelle upeaa tunnelmallista ylellistä tilaa. Melkoisen erilainen työpäivä joka muistetaan."

Arttu Seppälä:

"Vietimme Villa Grandessa mahtavat syntymäpäiväjuhlat!  Alkuillan tarjoilut olivat yläkerran salissa, josta siirryimme loppuillaksi alakerran yökerhoon jatkoille. Juhlapaikka oli upea, suosittelen."

Katja Limnéll Os Kytö:

 "Vietimme tyylikkäät naisten polttarit juhlallisissa ja lämminhenkisissä puitteissa Villa Grandessa. Spa osasto tarjosi mahdollisuuden rentoutumiseen ja hemmotteluhoitoihin koko ryhmälle sekä mukavanrennon oleskelupaikan viettää aikaa yhdessä. Ruokailu hoitui hienosti viereisessä tilassa. Suosittelen lämpimästi!"

Annina Heikelä, yhteyspäällikkö:

"Villa Grande toimi naistenpäivän juhlapaikkana 20 upealle naiselle. Vaikka naisetkin olivat upeita, niin hekin melkein kalpenivat Villa Granden rinnalla, niin täydellinen ja toimiva kokonaisuus Grande on! Koonti kommenteista: "WoW", "WoW", "WoW" ja vielä kerran "WoW". Onnellisuus juhlista vain jatkuu, niin mykistävän makea kokemus se oli. Yritimme joukolla miettiä ulkoporealtaassa mihin tarkoitukseen Villa Grande ei soveltuisi mitä tulee juhlimiseen - sellaista ei tullut mieleen. Käsi sydämellä suosittelen lämpimästi paikkaa kaikille!"

Anni Ahola, synttärisankari:

"Synttärijuhlani olivat mielettömät kiitos upean Villa Granden ja isännän joka auttoi pitkin iltaa. Jokainen 20:sta juhlavieraasta kiitteli juhlia jotka sisälsivät saunomista, ulkopaljuilua, livemusaa, hierontatuolissa rentoutumista, biljardin peluuta sekä yleistä yhdessäoloa. Ruokaa laitoimme alkuillasta ylimmän kerroksen upeassa keittiössä, jossa myös ruokailimme. Keskikerroksen saunaosastolla ja paljussa vierähti suunnitellun tunnin sijasta kolme. Saunaosastolta löytyi shampoot, pyyhkeet ja föönit, mikä oli ISO plussa:)  Loppuilta sujui Teemu Roivaisen musisointia kuunnellen, syöden ja juoden. Vaikka olen nähnyt paljon maailmaa ja juhlinut mielettömissä paikoissa aiemminkin, koskaan aiemmin ei ole hulppeus ja kotoisuus yhdistynyt tällä tavalla. Ihanimmat juhlat ever!"

Teemu Roivainen, muusikko&tuottaja / Yume Records:

"Mahtavin juhlapaikka missä olen juhlinut ja soittanut. Mahtavat puitteet musiikkilaitteiden puolesta myös ammattilaismuusikon näkökulmasta. Yksinkertaisesti: rakastuin, unelmien kämppä!"

Salla Lundelin, juhlavieras:

"Upea paikka yksityisiin sekä firman pirskeisiin. Suosittelen!"

Oona Tarvajärvi, meikkaaja & juhlavieras:

"Upea paikka mille tahansa bileille, suosittelen lämpimästi"

Emmi Kainulainen, malli & juhlavieras: 

"Mahtavat puitteet monenlaisiin juhliin, tekemistä riittäisi vaikka viikoksi! Sisustus toteutettu tyylikkään hillitysti, ja spa-osastoon rakastuin erityisesti."

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti