Valokuvaukseen sopiva studio


Villa Grandessa on valokuvaukseen sopiva, korkea tila 3.6 metriä leveine taustoineen. Taustoina valkoinen, musta ja vihreä. Tilan luonteesta johtuen kuvauskohteet ovat helposti valaistavissa myös takaa tai suoraan ylhäältä. Talosta löytyy studiosalamat Broncolor Siros L 800 2 kpl, softboxit ja varjot, käsisalamat 3 kpl, tuulikone, savukoneita, vaaterekkejä, silitysvälineet ym... Salamaohjaimet ovat Sonylle ja Canonille.

Valokalustoa, leditasureita, sekä spottivaloja löytyy myös TV/videotuotannon tarpeisiin. Videopuolelle vuokrattavissa 4K-tason kameroita, äänikalustoa ja tarvittaessa näille käyttäjät ja editointi. Voitte myös tilata tapahtumaanne valokuvauksen, tai videokuvauksen kauttamme. Kuvauskäyttöön vuokrattaessa, talon muitakin lokaatioita on mahdollista käyttää. Talon studiotila on optimaalisin tarpeeseen, jossa talon muita lokaatioita haluaa hyödyntää. Pelkkää studiotilaa etsiville suosittelemme vain studioiksi rakennettuja edullisia tiloja. Kysyessäsi hintaa, kerrothan tarpeesi mahdollisimman tarkasti. Katso virtuaalikierroksella talon tilat:


Tilavuokraus ja kalustovuokraus ovat erotettu toisistaan. Kalustovuokrauksessa ja tuotantopalveluissa toimii Aflecht Oy. Molempiin vopi lähettää tarjouspyynnön yhteydenottokaavakkeen kautta, tai meilitse tästä.