Vuokrahinnat

Ajankohta, pääluku, sekä tapahtuman kesto ja luonne vaikuttavat hinnoitteluun. Pyydä tarjous tapahtumaanne.
Myös kuvaukset ja vastaavat näkyvyydet sovitaan tapauskohtaisesti.

Koko talo sisältää:

Yläkerrassa ruokailutilan, kylmäkaapit ja pakastimen, keittiön astioineen, biljardin, pelipöydän, takan ja flyygelin käytön. Tilassa myös elokuvascreen, Blue Ray-soitin, Netflix, Spotify, PS3 ja Wlan.

Keskikerroksessa vuokra sisältää SPA-osaston, saunan, ulkoporealtaan (+36), hierontapöydän kuumakivillä, hierovan tuolin, solariumin, aerobiset laitteet, sekä ulkoterassin ja huvimajan käytön grilleineen. Keskikerroksessa keskusmusiikkijärjestelmä. Saunaosastolla on televisio, joka näkyy myös saunaan. Kylpyosastolla kaksi suihkua ja kerroksessa erikseen yksi suihku + wc.

Alakerrassa on (varauksesta riippuen kuntosali), Extreme Shock-pelikone, Photoplay, pokerikoneita, tikkataulu, ilmakiekkopeli, illanviettotila elokuvascreenillä, bändilava kattavilla rummuilla, kaksilla koskettimilla, kitaralla ja bassolla, sekä langattomilla (5 kpl) ja langallisilla mikrofoneilla. Miksauspöytänä Yamahan 32-raitainen analogipöytä. Lavalla on kattavat discovalot, savukoneita ja tuulikone. Karaokejärjestelmässä on n. 15 000 kappaletta + internetin vapaat kappaleet. Tilassa myös Blue Ray, Spotify, Netflix, sekä PS3. Käytettävissä on alakerran jääkaappi, ruokapöytä, sekä baarinurkkaus, johon voi kattaa juomia. Aulatilaan mahtuu asiakkaan omia kalusteita, juomapisteitä tms.

Perushintaan ei kuulu siivous. Loppusiivous on tilattavissa kauttamme. Mikäli tilaaja tarvitsee talon tekniikasta ja musiikkilaitteista vastaavan henkilön, tulee siitä mainita hintatiedustelun yhteydessä.

Perushinta (riippuen ajankohdasta ja tapahtumasta) su-to alkaen 950 euroa, sisältäen 20 henkeä. Pe ja La perushinta alkaen 1250 euroa, riippuen ajankohdasta. Lisähenkilöt 20-25 euroa / kpl.

HUOM! Sovitun vuokra-ajan ylittäviltä tunneilta veloitetaan 250 euroa alkavalta tunnilta.


Talosta voi vuokrata joinain päivinä myös yhden kerroksen. (Varauksen yhteydessä sovittuna)

Yksi kerros sisältää:

ALAKERTA

Alakerrassa käytettävissä illanviettotila elokuvascreenillä, bändilava kattavilla rummuilla, kaksilla koskettimilla, kitaralla ja bassolla, sekä yhdeksällä mikrofonilla. Lavalla on kattavat discovalot, savukone ja tuulikone. Karaokejärjestelmässä on n. 15 000 kappaletta + internetin vapaat kappaleet. Tilassa myös Blue Ray, Spotify, Netflix, sekä PS3. Käytettävissä on alakerran jääkaappi, ruokapöytä, sekä baarinurkkaus, johon voi kattaa juomia. Eteisaulassa paljon tilaa vapaasti kalustettavissa. Alhaalla myös kuntosali, Extreme Shock-pelikone, ilmakiekko, Photoplay ja Pokerikone. Mikäli tilaaja tarvitsee tekniikasta ja musiikkilaitteista vastaavan henkilön, tulee siitä mainita tilauksen yhteydessä.

Pyydä tarjous.


KESKIKERROS

Keskikerroksessa vuokra sisältää SPA-osaston, saunan, ulkoporealtaan (+36), hierontapöydän kuumakivillä, hierovan tuolin, solariumin, aerobiset laitteet, sekä ulkoterassin ja huvimajan käytön grilleineen. Keskikerroksessa on Spotify-soitin ja keskusmusiikki läpi kerroksen. Saunaosastolla on televisio, joka näkyy myös saunaan. Kylpyosastolla kaksi suihkua ja lisäksi erikseen yksi suihku + wc.

Pyydä tarjous.


YLÄKERTA

Yläkerran varaus sisältää ruokailutilan, jääkaapin ja pakastimen, keittiön astioineen, apukeittiön astioineen, biljardin, pelipöydän, takan ja flyygelin käytön. Tilassa myös elokuvascreen, Blue Ray-soitin, Netflix, Spotify, PS3 ja Wlan. Mikäli tilaaja tarvitsee talon tekniikasta ja musiikkilaitteista vastaavan henkilön, tulee siitä mainita varauksen yhteydessä.

Pyydä tarjous.


Kuvailethan tarjousta pyytäessä mahdollisimman hyvin, millaisesta tapahtumasta on kyse.
Miesten polttareihin tai vastaaviin järjetöntä meteliä ja katastrofaalista sekasortoa aiheuttaviin tapahtumiin emme enää vuokraa taloa lainkaan.
Asiattomasti käyttäytyvät henkilöt poistetaan samoilla perusteilla, kuin ravintolatiloista.