TV-sarjoista ja mediasta tuttu Villa Grande 860m2 vaativampiin juhliin

Villa Grande on Vantaan Martinlaaksossa, Hämeenlinnantien välittömässä läheisyydessä sijaitseva erittäin kookas, hyvin varusteltu huvila. Vuokraamme taloa tapauskohtaisesti harkiten.

Varustelutasoltaan tila soveltuu erinomaisesti juhlatapahtumiin, joissa on toiveena saada saman katon alle virallisempi, sekä epävirallisempi osuus. Talosta voi toisinaan vuokrata vain osan. Kohde sopii tapahtuman luonteesta riippuen 12-150 hengen juhliin. Yläkerrassa on ruokailuryhmä 12 hengelle, sekä juhlakeittiö, piano, biljardi, pokeripöytä, apuruokapöytä kahdeksalle, sekä elokuvascreen 250" kankaalla, suurella sohvalla ja raheilla. Yläkerrassa on myös cateringille aputila. Talossa on ruokaillut lisäpöydillä enimmillään 150 henkeä.

Keskikerroksesta löytyy apukeittiö, ulkoterassi kaasugrillillä ja hiiligrillillä, huvimaja puugrillillä, ulkoporeallas, 12 hengen sauna, hierontapöytä, hierova tuoli, solarium, juoksumatto, crosstrainer, soutulaite, sekä kuntopyörä. Saunaosastolla on suuri tv, joka näkyy myös saunaan. Keskusmusiikkijärjestelmä on myös saunaosastolla.

Alakerrassa on pelikoneita, 250" elokuvascreeni, 8 hengen ruokapöytä, bändikoroke kattavilla rummuilla, kaksilla koskettimilla, kitaralla, bassolla, savukoneilla ja tuulikoneella. Lisäksi karaokejärjestelmä, jossa n. 15 000 kappaletta.
Tilassa on myös baarinurkkaus, jonka voi kattaa juomilla ja suuri aula asiakkaan omille kalusteille.

Tilat ovat intiimit ja hämärät, joten häätapahtumista tuttuja avoimia saleja pöytäriveineen ei ole. Rennompaan seurusteluun, tutustumiseen, rentoutumiseen ja tunnelmalliseen istuskeluun kohde sopii erinomaisesti. Emme myy alkoholia tai ruokatarvikkeita, joten vuokralainen saa tuoda oman cateringin ja juomat. Astiat löytyvät yläkerran varustelusta. Talouspaperit, wc-paperit ja opastus talon tekniikkaan (tai talon henkilö) kuuluvat aina vuokraan.

Talossa on kuvattu lukuisia tv-tuotantoja, kuten Salatut Elämät, Idols, Putous, Brändärit, Mallikoulu, Tripla, Sinusta on tullut pullukka, ym. Vierainamme ovat olleet myös Miss Suomi 2016 ja Miss Helsinki -finalistit, sekä Fitnessmalli 2017 semifinaali. Juhliaan talossa ovat pitäneet kymmenet näyttelijät, muusikot, poliitikot ja ulkomaiset VIP-vieraat.

Vuokraamme taloa valikoidusti. Kokemuksista johtuen, nuorten miesten tapahtumia, tai miesten polttareita emme ota kuin suosittelijoiden myötä, tai poikkeustapauksissa, harkinnan mukaan. Pidätämme oikeuden päättää illan kesken, hyvittämättä vuokrahintaa, mikäli kyseessä on varauksen tiedoista poikkeava tapahtuma. Varausta arvioidessamme, tarvitsemme tapahtumastanne mahdollisimman tarkan kuvauksen, sekä tiedon mahdollisesta suosittelijasta.

Talo on toteutettu ekologisesti ja kuuluu energialuokkaan B. Lämmitämme maalämmöllä ja käytämme vain vihreää energiaa.

Virtuaaliesittely talosta:

Tiedustelut: tuotanto@aflecht.fi